Illiteracy Daily

Bouw van Lamia Hotel verloopt voorspoedig
Werkers weigeren te stoppen met werken in een, naar verluid van ooggetuigen, paradijselijk beeld van de ideale werkplek.
Het hotel staat momenteel ver onder het schema wereldrecord van snelst met mensentechniek gebouwde torengebouw.
(Annis Hags luren mensen naar binnen, alles is een illusie. Helden krijgen eten en slaapplek aangeboden. Ze zijn vermomd als lange vrouwen, mits de helden de illusie doorhebben, wordt dit een nare, doodenge nacht…)

Mysterieuze verdwijningen kinderen bij Glandolia
Hoofd van de wacht Edgar Shere meldde vanmorgen aan de pers:
’_Wij zijn momenteel druk aan het onderzoeken wat de oorzaak van deze verdwijningen kan zijn. Wij verzekeren u dat er naar alle waarschijnlijkheid geen sprake is van een misdrijf. Maakt u zich dan ook geen zorgen._
Sinds enkele weken komen er regelmatig meldingen van verdwenen kinderen binnen uit het dorpje op de grens.

Ahmirran Arena heropend na incident Storm Elemental
Ahmirran viert vandaag de grootse heropening van haar Arena. De Arena zal, als vanouds, toeschouwers vanuit alle windstreken trekken om de befaamde gladiatorengevechten te bekijken.
De Arena raakte in verval nadat een demente tovenaar vergat zijn Storm Elemental weg te halen bij de draagconstructies van het gebouw.
De manager van de Arena verklaarde dat dit een mooie kans was om reeds geplande vernieuwingen toe te passen.

Het Reistheatergenootschap speelt ‘Ondergaande Zon’
Het Reistheatergenootschap brengt volgende maand de geprezen voorstelling ‘Ondergaande Zon’ ten tonele in het Vier Streken Theater in Westcliff.
De voorstelling, die gaat over een Halfling die zijn Ogre-vader voor het eerst ontmoet, ontving sinds haar première 200 jaar geleden al tal van prijzen, waaronder de veelal gekoesterde Golden Gnome Award.

Illiteracy Daily

Westcliff, Lands of Commerce mennomethorst mennomethorst